Sabai Tua Thai Massage
Traditional Thai
Wat Po massage

         
 

 

HOME

INFORMATION

PRICES

IMPRESSION

ROUTE

CONTACT

 


Contact:
Handelsstraat 4, Stadskanaal
Phone: +316-28814239
Email: info@sabaitua.nl

 


 

What is Thai massage

Traditionele Thaise Watpo Massage

Traditionele Thaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Thaise massage is een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met knieŽn en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse.

De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiŽnties langs de energielijnen te weg te werken. Thaise massage stimuleert drukpunten met een helende aanraking. Samen met het beÔnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliŽnt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage, en datzelfde geldt voor de gevolgen. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een matras.

Thaise voetreflexmassage

De voetreflexologie is een pseudo etenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is. Reflexologie meent dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen.

Olie massage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben.

Zeep massage

Voor deze massage wordt u gemasseerd met warm water en zeep. De zeep is geurvrij. De masseuse laat warm water zachtjes over uw lichaam lopen. Vervolgens gaat ze u inzepen, waarbij ze u masseert. Deze massage wordt in bad gegeven. Een weldaad voor je lichaam en geest.

 

 

Sabai Tua Thai Massage - Traditional Thai massage | Handelsstraat 4 | 9501 ET Stadskanaal | Netherlands | +316-28814239 | KvK 54393051